Medarbejdere

Redens personale er sammensat således at der er 4 uddannede pædagoger og 3 medhjælpere. Den pædagogiske leder er uddannet steinerpædagog. Og udover det har vi 3 tilkaldevikarer.

Pernille Lindblom er ejer af Reden i Nederskov og Børneøen Munkholm. Hun er af og til med til møder i husene, men ses ellers ikke i det daglige, da hun iværksætter flere projekter.

Den pædagogiske ledelse i huset varetages af Liselotte Frederiksen, som er uddannet steinerpædagog . Liselotte er at møde i huset hver dag.

Linda Storgaard er den daglige leder, både på Børneøen Munkholm og Reden i Nederskov. Hun kan kontaktes på ls@lindbloms.dk  og  på tlf 2086 8921, både ved tvivlsspørgsmål eller hvis man ikke kan få fat på personalet i børnehusene, der tit er optagede eller udendørs.

Sandy Rasmussen sidder med det administrative, så har man spørgsmål ang tilskud, betalinger, venteliste mm, kan hun med fordel kontaktes på mail: slr@lindbloms.dk og tlf. 2624 7300.

Redens telefonnummer til lillegruppen er 2873 7751.
Redens telefonnummer til mellemgruppe og storegruppe er 2873 7715.

I huset er:

Marie Raal Kold som er uddannet pædagog med 10 års erfaring. Hun er i mellemgruppen.

Liselotte Frederiksen er uddannet steinerpædagog og er i storegruppen. Hun er ligeledes den pædagogiske leder.

Pædagogmedhjælper Anette Hansen, er i lillegruppen og har 20 års erfaring fra børnehaver og vuggestuer.

Pædagog Mille Mols Petersen er i mellemgruppen. Mille er uddannet pædagog og kommer fra en stilling i specialområdet.

Pædagog Liv Ulriksen er i Lillegruppen og har erfaring fra specialområdet.

Pædagogmedhjælper Vivi Kristensen (storegruppen) og Ann Vesth (lillegruppen) har lang erfaring fra dagpleje og børnehaveområdet og hjælper med at binde huset sammen.

 

Tilkaldevikarer: Line, Pernille og Christina